Bij Kiek Tuus 4+

Een muzikale voorstelling over weglopen, zoekraken en weer thuiskomen

door Kiki Heessels

Tante Kiek heeft genoeg van haar huis en familie, het is zo’n gekke slordige boel daar. Puh, ze is zelf veel sjieker, toch? Ze gaat lekker weglopen, en de poes loopt ook een stukje mee op. Van alles heeft ze meegenomen in haar koffers, om de tocht gezellig te maken,  Waarheen ze gaat? Ja,… dat weet ze zelf ook nog niet! Onderweg denkt ze na over waar je je thuis voelt. Want als poes afhaakt en naar huis gaat is het dan nog leuk zo zonder beste maatje? Voel je je dan nog thuis? Ook al wil ze het niet, ze begint iedereen dan toch een beetje te missen.

Een muzikale theatervoorstelling met kleine grapjes. Gespeeld voor kleuters door Kiki Heessels en Jina Sumedi. Jina Sumedi is een muzikale duizendpoot en componiste die over de hele wereld gespeeld heeft, o.a. bij cirucs Zanzara.

Spel: Kiki Heessels
Muziek: Jina Sumedi
Decor: Van Oosterom interieur
BIjdrages tekst:: Wietske Loebis
Vormgeving flyer:: Gerrie Hondius


over Kiki Heessels

Kiki Heessels is theatermaker, actrice en zangeres en ze maakte en speelde veel voorstellingen voor kinderen. Ze speelde in musicals, maakte cabaretprogramma’s gaf les en werkte voor de Muziekschool in Amsterdam,. Kleuters zijn haar favoriete doelgroep.