Circusdag

Word zelf een circus artiest

door Circus in bedrijf

Voor een feestelijke activiteit kunt u kiezen voor een circusdag. Tijdens een circusdag maken de deelnemers kennis met verschillende circus technieken, zoals; jongleren met Chinese bordjes, balletjes, ringen, power sticks, etcetera, balanceren op ballen, tonnen, eenwieler, rolo-rolo, ladders en meer.

Ook met de allerkleinsten houden we rekening. Speciaal voor hen hebben we de volgende activiteiten: koord dans, eitje bak, ring gooien, jongleren met doekjes et cetera. Natuurlijk ontbreekt een echt spijkerbed niet. 
Uiteraard kunnen de deelnemers zich laten schminken. Op verzoek is het mogelijk om er een springkussen bij te huren.

De circusdag wordt afgesloten met een presentatie door een aantal deelnemers. Het is leuk als hier ouder(s) en familieleden bij aanwezig zijn.

Daan Teters kan een groep boeien, vasthouden, stimuleren, enthousiasmeren, wat kan hij met al zijn rust mooi voor een groep staan. Kortom, we hebben een fantastische dag gehad! Patricia van Erven  Sociaal Cultureel Werker/Jongerenwerker Stichting ViaVia Welzijn

 

 

Circusdocent: Daan Teters en anderen


over Circus in bedrijf

Circus in Bedrijf (CiB) is specialist in circus binnen het onderwijs. Zo heeft u een keus uit circusdag, circusworkshop en circusproject. Als circusproject biedt CiB u een compleet en geheel verzorgt project aan, inclusief decor, kleding voor alle leerlingen, muziek, schmink.