Wasteland 13+

Muziektheater over fast fashion

door Collectief TROJKA

‘Ik heb echt niks om aan te trekken!’

Herkenbaar?

Elke dag worden we verleid. Niet door onze grote liefde maar door de nieuwste trends. Lopend door de stad, scrollend door onze insta: mode is overal. Het liefst lopen we elke week in een nieuwe outfit en genieten we van de kick van het kopen van iets nieuws. Maar wat is de invloed van ons koopgedrag? Weten we precies wat er allemaal nodig is om het T-shirt, dat je misschien maar 1 keer zult dragen, te produceren?

Met Wasteland brengen we een ode aan de mode, maar wordt ook een kritische blik geworpen op de gevolgen die de huidige staat van de mode-industrie heeft op onze aarde.

Front row aan de catwalk zal je kennismaken met irritante verkopers, de gillende consument, hardwerkende fabrieksmedewerkers, levende paspoppen en de hoofdrolspeler: de kleding zelf.

Een muzikale voorstelling over eigen verantwoordelijkheid, fast fashion en schuldgevoel. 

 

Trojka kan na de voorstelling een kledingruil organiseren met de groep. Informeer naar de mogelijkheden!

Concept, spel, muziek en tekst: Márin Kroon, Esther de Haas, Sannah Aukes
Muziek: Ischa Heijnen
Coaching: Annechien Koerselman


over Collectief TROJKA

Collectief TROJKA maakt gedurfde, muzikale voorstellingen over maatschappelijke thema's met een persoonlijk randje. Ze nemen je via zang, teksten, beelden en beweging mee in werelden vol herkenbaarheid, maar die ook een kant blijken te hebben die je in de eerste instantie niet ziet...