Zi Za Zussen Zolder

Een fantasievolle dansvoorstelling

door Dansgezelschap LaMelis

Elena is net verhuisd met haar ouders naar een spiksplinternieuw huis. Een huis met een hele grote zolder, waar Elena niet op mag! Veel te gevaarlijk! Op een dag, als papa en mama niet thuis zijn en de oppas in slaap is gevallen wint haar nieuwsgierigheid van hetgeen wat niet mag.

Elena schraapt haar moed bij elkaar en trippelt de lange trap op naar boven. Daar komt ze in een wondere wereld terecht. Ze kan praten met paspoppen die tot leven komen. En ze heeft eindelijk zussen met wie ze kan spelen. Ze kan ook rolschaatsen als een olympisch atleet.

En ze ziet een prins, op een wit paard. Gaat ze trouwen? Is dit echt of een gedroomde werkelijkheid? Elena beleeft allerlei avonturen tot haar ouders weer thuis komen. Even snel een slaapopwekkende toverdrank voor hen fantaseren...

Een fantasievolle dansante familievoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.

Choreografie: Helma Melis
Dansers: Batja ten Kortenaar, Caroline Lieffers, Helma Melis
Muziek: Joost van Dijk e.a.
Vormgeving: Helma Melis
Foto: Joost van Dijk


over Dansgezelschap LaMelis

Helma Melis, het brein achter Dansgezelschap LaMelis, heeft een voorliefde voor beeldend en multimediaal werken: muziek, design/mode, fotografie en video/film in combinatie met dansperformance spelen een grote rol in haar werk.