Dansen, dansen, dansen.

Een energieke, interactieve geschiedenisles.

door Dansgroep Dance Project

Dance Project verzorgt workshops en dansdagen voor het primair en voortgezet onderwijs. Deze kenmerken zich door de positieve energie van goed getrainde docenten en een veilige interactie.

Dansen, Dansen, Dansen is een levende geschiedenisles. Een energieke reis door de tijd met dansen en modeaccessoires uit de jongerencultuur van 1900 tot nu.

Van de wals uit 1900 naar Dance Hall. Meer dan 20 dansstijlen passeren de revue. Van de bunny hug tot de Charleston, via de twist tot dampende disco naar hiphop, streetdance en nog veel meer. Iconische figuren uit de danswereld komen langs, zoals bijvoorbeeld  Michael Jackson en zijn legendarische moonwalk.

Na een interactieve show van 45 minuten kiezen de leerlingen een dansstijl waarin zij een workshop gaan volgen die door de dansers zelf worden gegeven. Als afsluiting van dit dansproject is een flitsende show-time waarbij alle deelnemers letterlijk en figuurlijk hun beste beentje voorzetten.

 Choreografie: Randy Bel, Suzanne Gorter


over Dansgroep Dance Project

Onder leiding van artistiek leider Barbara van Gelder en choreografen Randy Bel en Suzanne Gorter ontwikkelt Dance Project dansvoorstellingen en workshops voor het primair en voortgezet onderwijs. Energiek, speels en toegankelijk.