Eng?!

Heel eng! Maar soms kan het ook leuk zijn?

door TG De Grote Haay

De konijnen Bultje en Bibi spelen heel graag in het BlauweBomenbos. Maar als Bibi na een spelletje verstappertje niet meer uit het bos terugkomt, begint Bultje zich toch wel zorgen te maken.
Er woont sinds kort een oude vrouw, met een kromme neus en een grote pukkel, in het bos? De oude vrouw ziet er eng uit, ze lijkt wel op een heks? Zou ze echt een heks zijn?
Bultje gaat direct naar Beerza de goede fee om raad vragen. Wat moet Bultje doen?
Als Bibi later vrolijk en huppelend uit het bos komt, snapt hij er niets meer van. Heksen zijn toch slecht en vooral heel eng?!!
In deze voorstelling beleven de konijnen Bultje en Bibi een spannend en “ eng” avontuur waarin niet iedereen is wat je zou verwachten!

Eng?! is een muzikale poppenvoorstelling met magische manipulaties en komisch spel.

Durf jij te komen!?

Regie en tekst: Mark Haayema
Poppen en spel: Dennis de Groot, Janneke Iking
Vormgeving poppen: Elout Hol
Vormgeving decor: Eric Huibers
Muziek: Henk Ruiter


over TG De Grote Haay

TG De Grote Haay is opgericht in februari 2017 door Dennis de Groot en Mark Haayema. Samen vormen zij het artistieke hart van de groep. In september 2017 komt de eerste voorstelling ENG!? van TG De Grote Haay uit. Mark Haayema (1985) is kinderboekenschrijver, acteur en regisseur. Mark schreef o.a. Oma mag ik mijn pop terug?, Joep!, Uit je Duim!, Sterrenwachter, De vriendelijke Draak en De held van alle helden. Naast het schrijven van kinderboeken is hij acteur en regisseur. Hij speelde o.a. in Oma, mag ik mijn pop terug bij Theater Gnaffel Dennis de Groot (1982) is zanger, acteur en poppenspeler.