Reismuis 4+

Een avontuurlijke zoektocht

door Garage TDI

Een avontuurlijke zoektocht van Muis Dingeman. Dingeman reist met vrouw Souris en kinderen de wereld rond, in hun gezellige nestje achter het nummerbord van een toeristenbus. Ze zijn heel gelukkig. Tot hij, door stom toeval, in Dover de boot mist en zijn familie in de mist ziet wegvaren. Hij roept nog: ‘Kom terug!’ en ‘Ik hou van jullie!’ Maar de boot is al te ver …

Gelukkig krijgt hij hulp van papegaaiduiker Alky, van de Antilliaanse Jan-van-gent Wesley, van wel honderd Chinese visjes, van de Turkse ezel Gelan en van nog vele andere bijzondere en vaak onverstaanbare dieren.

Reismuis gaat over vreemde talen, andere culturen en grappige gewoontes.

Reismuis heeft de Kijk Kunst Kup 2018 gewonnen; een prijs die wordt uitgereikt door Kunstgebouw Rijswijk aan de beste schoolvoorstelling van het seizoen. 

  
Wat waren de acteurs leuk! En ook zo mooi! De comnbinatie van taal, vertellen, beleven en mooie live muziek erbij was zo prachtig! Wij werden allen een hele andere wereld in genomen en blijven nog lang hierover praten en nog lang jullie liedje zingen: Vliegensvliegens vlug...Eveline Gaspersz- van der Vlerk, Basisschool De Kleine Vliegenier - Utrecht  

 


Tekst en regie: Henk de Reus
Spel en poppen: Marliz van Til
Muziek: Mika But
Vormgeving: Louise Caspers
Kostuum: Aafje Horst
Foto: Hesterliena Wolthuis


over Garage TDI

Garage TDI maakt theater- en dansvoorstellingen voor kinderen en jongeren. Garage TDI neemt haar jonge publiek serieus, om vervolgens met humor, fantasie en poëzie een universeel verhaal te vertellen dat ogen, oren en harten opent en uitnodigt om anders te kijken en meer te zien.