STT-produkties

STT-produkties, opgericht in 1991 door Arie Hemmen, is een bemiddelingsbureau voor jeugd- jongeren en volwassentheater. Sinds 1994 is Peter van Dijk mede eigenaar. De aanleiding van de oprichting van STT-produkties ligt in de tijd dat Arie Hemmen werkzaam was als cultureel werker in Nunspeet. Na zijn opleiding aan de Kopse Hof Nijmegen is Arie verder gegaanmet de dramaopleiding in Utrecht. Zijn afstudeerscriptie ging over de zeggingskracht van beelden en het belang van een presentatie als afsluiting van een project. Hij was geïnspireerd door beeldend kunstenaar en theatermaker Frans Malschaert uit Sittard.Door toedoen van Arie Hemmen is theater Gnaffel ontstaan waaruit later STT-produkties ontstond.

STT-produkties is begonnen als buro voor jeugdtheater, gericht op de basisschool leeftijd. Een paar jaar later is het uitgebreid naar peuter en jongeren/voortgezet onderwijs.
Sinds 2002 kunt u ook terecht voor theater voor volwassenen. 

STT-produkties is een bemiddelingsbureau met een breed aanbod, is producent en biedt actieve programma's aan.Van poppentheater tot verteltheater, toneel, muziektheater, dans maar ook workshops en dagprojecten. Een breed aanbod voor de leeftijd van 3 t/m 16 jaar.

Actieve programma's zijn ontstaan vanuit de Circusprojecten. Een project voor de gehele basisschool van groep 1 t/m 8 waarmee in een paar dagen een complete circusvoorstelling gemaakt wordt. Sinds 2006 is het actief aanbod uitgebreid met workshops.

Fijn dat u onze site bezoekt! Wij wensen u veel plezier bij het zoeken van een geschikte en betaalbare voorstelling/workshop. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Vriendelijke groet,
Arie Hemmen | Annemiek Zwierenga